Over ons

Rhythm Impact is een initiatief van Tonn van de Veerdonk, Coen Blokx en Patrick van den Heuvel.

Deze slagwerkdocenten, met bij elkaar opgeteld ruim 75 jaar ervaring, besloten vanaf het jaar 2000 hun individuele kwaliteiten te bundelen met een gezamenlijk doel: het aanbieden van alle disciplines van het slagwerk binnen een collectief.
Mede door het ‘meteen aan de slag’ beleid, dat leidde tot een forse toename van het leerlingenbestand is het team gaandeweg steeds groter geworden. Zo is Anita van de Veerdonk inmiddels ook uitgegroeid tot vertrouwd gezicht, dankzij haar talloze werkzaamheden waaronder inroosteren, administratie en telefonisch contact.
In 2007 werd Rhythm Impact door het gerenommeerde Drummagazine Slagwerkkrant voor het eerst uitgeroepen tot Drumschool van het Jaar en menigmaal nam Tonn de award voor Beste Drumleraar Benelux in ontvangst. Met zo’n 600 leerlingen is Rhythm Impact uitgegroeid tot één van de grootste slagwerkscholen van Nederland.
Door de jaren heen heeft Rhythm Impact vanuit de hoofdlocatie in Berlicum verschillende locaties gevonden om leerlingen enthousiast te maken voor het drummen. Daarnaast kunnen leerlingen uit Sint-Michielsgestel ook terecht in De Meander voor drum- en slagwerklessen.